Hasbro en Transformers geven kinderen steuntje in de rug bij spannende momenten

Je kind extra moed laten inspreken door één van de Transformers? Dat kan vanaf nu via de Bravery Boost. Volgens een onderzoek blijkt dat bijna de helft van alle kinderen tussen vijf en negen jaar wekelijks angstig is. Daar wil speelgoedbouw Hasbro graag haar steentje aan bijdragen.

Kinderen zijn angstig bij uiteenlopende situaties. Een eerste schooldag, ruzies, pesten of zelfs tijdens de zwemles. Daarom kan ja via de website van Bravery Boost een gepersonaliseerd filmpje laten maken door Bumblebee , één van de robots uit de Transformers.

In de week waarin de nieuwe Transformers-film ‘Transformers: Rise of The Beasts’ te zien is, kunnen ouders zelfs een bezoekje winnen van de levensechte Bumblebee . Dit kan via de Instagrampagina van Annelien Coorevits. Van een hart onder de riem gesproken.

‘Bravery Boost van Transformers steunt kinderen op momenten dat ze angstig zijn en onderzoek laat zien dat dit regelmatig het geval is. Dat is herkenbaar want ook mijn kinderen ervaren regelmatig spannende momenten. Zo vind de jongste het bijvoorbeeld spannend om voor het eerst alleen op een kamer te slapen. Dat actiefiguren kinderen steun kunnen bieden vind ik bijzonder en daarom draag ik graag bij aan de lancering van deze hulplijn’, aldus de TV-persoonlijk.

Wil je kans maken op een Transformers-pakket? Reageer dan onder het Transformers-instagrambericht op onze pagina.

We streven naar artikelen die niet langer zijn dan 250 woorden. Uiteraard altijd met oog voor goede, mooie en duurzame onderwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright 2023 – meroo.be

Deze website gebruikt cookies. Door op accepteren te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.