Mogelijke sterrencast voor nieuwe film Quentin Tarantino

[dropcap]Quentin[/dropcap] Tarantino is momenteel bezig met zijn nieuwste film en het lijkt erop dat er een groot aantal bekende filmsterren in de film zullen spelen, waaronder Margot Robbie en uiteraard Samuel L. Jackson.

Tarantino heeft ooit aangekondigd tien films te willen maken en momenteel is hij bezig met de negende film. Niet verwonderlijk dat deze film met de voorlopige titel #9 door het leven gaat. In #9 zullen we diverse grote sterren teruggaan zien.

Sharon Tate

In de film staat de moord op Sharon Tate, die plaatsvond op 9 augustus 1969, centraal. De rol van Tate zal gespeeld worden door Margot Robbie. De moord van Tate is onderdeel van de zogeheten ‘Manson Murders’, waarbij nog een aantal slachtoffers is gevallen. Charles Manson is één van ’s werelds meest beruchte seriemoordenaars.

Volgens Tarantino zal het in de film niet enkel om de moord van Tate draaien, zoals Inglourious Basterds niet enkel om Hitler draaide.

Hoewel Margot Robbie tot op heden de enige bevestigde actrice is, zijn er al sterke geruchten over mogelijke medespelers. Zo zou Tarantino Brad Pitt en Jennifer Lawrence al een aanbod hebben gedaan en zouden Leonardo DiCaprio en Samuel L. Jackson ook al aangeschreven zijn.

The Weinstein Company

Het lijkt erop dat Quentin Tarantino op zoek moet naar een andere studio. Het gros van zijn films werd door The Weinstein Company geproduceerd, maar zoals jullie weten is medeoprichter Harvey Weinstein onlangs zeer negatief in het nieuws gekomen vanwege zijn seksschandalen.

Budgetair zou nieuwe film zou vergelijkbaar moeten zijn met dat van Django Unchained (100 miljoen dollar). Momenteel is de film in pre-productie. Het kan dus nog wel even duren totdat we hem kunnen gaan zien.

Recent articles

It Takes Two – Ongeziene multiplayerervaring

Games die je samen op de bank speelt, met een bak bier tussen de benen en grote bak popcorn op de salontafel genieten onze...

Trolls: Wereldtour review – Van geen kleintje vervaard + wedstrijd

De originele Trolls, de kleurrijke popjes met hoge kuiven, dateert uit 2016 en werd verrassend genoeg een muzikaal hoogstaande film. Het vervolg is nu...

Hoogdagen

In het nieuwe jaar moet ik misschien eerst starten met een update. Ik ben ondertussen een jaartje ouder geworden. Vanaf nu is het: "Aangenaam,...

‘Als je van spelen leren kan’ van Nele Flamang (boekrecensie)

Door de drukte van het leven zien we wat ons het meest dierbaar is over het hoofd: onze kinderen. In haar nieuwe boek Als...

Compaan legt brug tussen generaties: ‘Kijk! Moemoe wil videobellen’

Onze (over)grootmoeder is net zoals haar leeftijdsgenoten: ze zit vaak eenzaam in haar kamer, leest de Dag Allemaal,...

Vier vreemde sporten die je tijdens de zomerdagen kan doen

Nu het zonnetje weer schijnt, stromen de terrassen vol, worden de barbecues aangestoken en zoekt men massaal de parken en stranden op. Heerlijk die...
Dennis Van der beek
Dennis Van der beekhttp://Mensroom.be
Elk topteam heeft minstens één Hollander. Dus ook Men's Room kon niet achterwege blijven. Dennis is door zijn brede interesses een onmisbare schakel in het clubje van behaarde Belgen en welruikende dames.

Leave a Reply