Kraakheldere beats, gezonde maaltijd en de beste cocktails: de ideale zomer volgens Men’s Room

De keren dat we in België kunnen genieten van zachte zomeravonden zijn sterk afhankelijk van het been waarmee de weergoden uit bed stappen. Voor die enkele keren dat je kan genieten van het dalende zonnetje, kan je er maar beter het beste van maken. Een streepje muziek, een lekkere cocktail en een maaltijd die goed voor je is. Wij geven graag onze favorieten mee.

Domo My Blender

Of je nu een zomerse cocktail of smoothie wil maken, de My Blender van Domo helpt je uit de nood. Ook voor het crushen van ijs kan je er beroep op doen. Vooral het kleine formaat is handig voor mensen met weinig keukenruimte. Er worden verder twee mengbekers meegeleverd en een cocktailshaker. En omdat je rechtstreeks in de beker mixt, hoef je het helemaal niet over te gieten.

Meer info: http://domo-elektro.be/HOME/PRODUKTEN/tabid/83/ProdID/2173/CatID/1122/language/nl-BE/Default.aspx

HelloFresh-box

Het concept van HelloFresh komt overgewaaid uit Nederland. Drie of vijf keer per week wordt er een maaltijdbox vol verse, kwalitatieve ingrediënten aan huis bezorgd. Hiermee kan je dan aan de slag om via een meegeleverd recept een topgerecht op je eettafel te toveren. Fijn is dat er rekening wordt gehouden met jouw smaakvoorkeuren. Die voorkeuren kan je doorgeven via een handige app voor je smartphone of via de website.

Quick & Easy: Een drukke week voor de boeg of geen tijd om uitgebreid te koken? Of gewoon geen zin om te koken?  Binnen het halfuur tover je een verrassend gerecht op je bord, zonder al te veel gedoe.

Discovery: Dit is er eentje voor de waaghalzen. Hierin draait het helemaal om het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties en toepassen van diverse kooktechnieken.

Family: De focus blijft het op verrassende aspect, want HelloFresh zet volop in op diversiteit. Met de Family-voorkeur krijg je kindvriendelijke gerechten, die eenvoudig te bereiden zijn en verrassend zijn.

Calorie-focus: Is het tijd om die overtollige kilo’s eindelijk buiten te keren? Dan zit je hier goed. Deze recepten bevatten weinig caloriën en extra veel groenten.

Veggie: De Veggie box bevat verschillende, heerlijke gerechten die geen vlees, gevogelte of vis bevatten

Original: Een mix van bovenstaande voorkeursinstellingen: eenvoudige en inspirerende gerechten met veel variatie.

“Eten is iets heel persoonlijks, daarom vinden we ditzo’n mooie stap! Met de verschillende voorkeuren is er elke week keuze uit recepten die het beste bijde klanten passen”, vertelt Maartje Frederiks, CEO bij HelloFresh Benelux. Wat voor elke box hetzelfde blijft, is de variatie: de receptensuggesties die iedereen bij zijn persoonlijke voorkeur te zien krijgt, zorgen altijd voor een gezond weekmenu met voldoende afwisseling. En op basis van de persoonlijke voorkeuren selecteren wij recepten, maar klanten kunnen ze zelf altijd wisselen of andere recepten kiezen als ze liever iets anders eten.”

Ontvetter voor de barbecue van Starwax

Na een BBQ-sessie wordt het rooster van je barbecueset serieus op de proef gesteld. Een ontvetter komt dan altijd goed van pas, om het ingebrande vet te verwijderen. Het reinigingsmiddel van Starwax is niet alleen geschikt voor de grill van je bbq, maar ook voor het schoonmaken van braadschalen en andere accessoires.

Meer info: https://be-nl.starwax.eu/produit/terras-buiten/barbecue/reinigings

Sonos PLAY:1

Tijdens een gezellige avond in de tuin of op het terras kan een goede geluidsinstallatie niet ontbreken. De Sonos PLAY:1 zorgt voor diepe bassen en kraakhelder geluid. Je hoeft je overigens geen zorgen maken voor rondvliegende waterbalonnen, want de luidspreker is spatwaterdicht en daardoor ideaal voor badkamer of keuken. De compacte speaker streamt je muziek via WI-FI (en niet zoals de meeste via Bluetooth), dus de muziek stopt nooit. Ook niet als er wordt gebeld.

Meer info: http://www.sonos.com/nl-be/shop/play1.html

Recent articles

Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS4) review – Het werd tijd!

Woebegedjab? Hoegoeda? Hoe heet dat dekselse masker dat Crash Bandicoot vroeger voor zijn gezicht droeg voor extra bescherming? In plaats van het op te...

Monster Truck Championship (PS4) review – Race-culthit in wording

Met extravagant spectaculaire shows heeft het Monster Trucks genre vooral in de USA, het land waar over-the-top entertainment een religie is, een grote fan-base....

België heeft eigen videogamemuseum

Het is geen algemene kennis, maar België heeft een gamer die eigenlijk al een tijdje in een museum hoort, namelijk ondergetekende. Nu komt daar...

Tennis World Tour 2 (PS4) review – Op de juiste koers

Na de release van het eerste deel in 2018, is op 22 september Tennis World Tour 2 verschenen. Het eerste deel werd niet goed...

Zalando verkoopt nu ook tweedehandse mode

In onzekere tijden kiezen mensen steeds vaker voor tweedehands kledij. Zalando, Europa's grootste online platform voor mode en lifestyle, lanceerde deze week een nieuw...

BR 05 Blue Gold van Bell & Ross heeft 18 karaat goud

We zijn altijd te vinden voor de minimalistische uurwerken van Bell & Ross. De BR 05 Blue Gold is daar geen uitzondering op. Pieter Kesselaers Het...
Pieter Kesselaers
Pieter Kesselaers
Pieter richtte in 2016 Men's Room op, hetzelfde jaar waarin hij werk maakte van zijn zoontje Nibe. Houdt zich verder bezig met gamen, lezen en als er nog tijd overschiet: een loopje in het park.

Leave a Reply