De zes dingen die vrouwen het eerst opmerken bij een man

Vrouwen vinden de looks van mannen wel degelijk belangrijk. Deze tien dingen zien vrouwen als eerste bij het grondig inspecteren. Zie dat je op onderstaande vlakken bovengemiddeld schoort, dan laat je altijd een goede indruk na op de amsexy vrouwelijke medemens.

1. Je gezicht

Aan de vorm van je gezicht kan je niets veranderen. Daarvoor moet je bij je ouders zijn, en dan nog is het soms een verloren zaak. Vrouwen hebben uiteraard oog voor je voorkant, maar het is voor hen vooral belangrijk dat je er verzorgd uitziet. We zien er niet allemaal uit als een Hollywood-acteur. En als vrouwen dat écht belangrijk vonden, dan zaten we met een pak vrijgezelle mannen.

Een mooie verzorgde baard, of een glad gezicht zonder rode vlekken of scheerwondjes, zijn belangrijk als je op date gaat met de vrouwen van je dromen. En dan is er nog de huid zelf. Sommige mannen nemen hun huidverzorging niet serieus. Ze wachten eerst op pijn om dan pas in gang te schieten. Tegen dan is het kwaad al lang geschiet. Ga op zoek naar kwaliteitsvolle lotions, die passen bij je huidtype. Word je wat ouder, dan is het misschien tijd voor een goede anti-aging crème om de tand des tijd de pas af te snijden.

2. Je lach

Een mooie lach is een serieuze troef om een goede indruk op een vrouw achter te laten. Het is zoals een welkomstbord waarmee je vanop verre afstand naar een dame staat te wuiven. Combineer die lach met oogcontact en een zelfzekere pose en je bent al halfweg. Maar wacht. Een overtuigende lach kan ook een omgekeerd effect hebben als je tanden niet goed verzorgd zijn. Probeer koffie te minderen, te stoppen met roken en ze dagelijks twee keer te poetsen. Flossen helpt uiteraard ook. Een halfjaarlijks tandartsenbezoek is ook absoluut een goed idee.

3. Je garderobe

Het maakt niet uit wat je draagt, vrouwen hebben altijd een ordeel klaar. Dus onderschat nooit het belang van een stijlvolle outfit. Kies voor kleding waarmee je een positief signaal wilt uitzenden, het moet bovenal wel passen bij je status, levensstijl en persoonlijkheid. Vrouwen zoeken meestal een partner voor lange termijn en voelen zich aangetrokken tot mannen die er goed voorstaan. Een chique kostuum helpt al-tijd.

4. Je manieren

Eten moet je mond toe en vriendelijk ‘goedemorgen’ zeggen bij aankomst op het werk zijn de basis principes van goede manieren. Probeer een stevige handdruk in combinatie met oogcontact en een lach. De vrouw krijgt op die manier je volle aandacht. Slechte manieren zijn nooit aanvaardbaar. Te vaak je smartphone checken hoort daar ook bij.

5. Je geur

Je kan alle bovenstaande punten toepasssen, maar als je geen aandacht schenkt aan hoe je ruikt, heeft het geen enkele zin. Studies bewijzen dat vrouwen het enorm belangrijk vinden hoe een man rijkt. Sommige onderzoeken geven zelfs aan dat het de nummer één is bij de zoektocht naar een geschikte partner. Zoek een frisse, stijlvolle geur die bij je past. Je hebt misschien niet meteen de juiste parfum, maar vraag gerust de hulp van je beste vriendin of moeder.

6. Je taal

Ja, vrouwen geven erom wat ze van jou gaan horen. Het is allemaal te doen om zelfzekerheid. Je kennis en vocabulaire uitbreiden zet je een streep voor op venten die praten alsof ze supporteren voor hun favoriete voetbalteam. Dus, wat doe je eerst. Vloeken doe je niet, dat is simpel. Zeker niet in het bijzijn van een vrouw die je net leerde kennen. Alleen in een positieve context kan het door de beugel. Lees veel boeken om je woordenschat uit te breiden. Probeer ook te spelen met je stemtoon en tempo. Zoek wat meer ritme, je stem kan écht evalueren als je ze juist gebruikt. Schenk er genoeg aandacht aan en je zal het verschil snel merken.

 

 

 

Recent articles

NieR Replicant review – op zijn eigen manieR

De originele NieR scheerde geen hoge toppen, maar na een succesvolle opvolger (NieR Automata) waren we best benieuwd om de vernieuwde versie van het...

Outriders review – shooter uit Hollywood

De aarde is naar de bom, de mensheid heeft de planeet helemaal uitgeput en gaat elders op zoek naar grondstoffen. Twee schepen worden de...

It Takes Two – Ongeziene multiplayerervaring

Games die je samen op de bank speelt, met een bak bier tussen de benen en grote bak popcorn op de salontafel genieten onze...

Trolls: Wereldtour review – Van geen kleintje vervaard + wedstrijd

De originele Trolls, de kleurrijke popjes met hoge kuiven, dateert uit 2016 en werd verrassend genoeg een muzikaal hoogstaande film. Het vervolg is nu...

Hoogdagen

In het nieuwe jaar moet ik misschien eerst starten met een update. Ik ben ondertussen een jaartje ouder geworden. Vanaf nu is het: "Aangenaam,...

‘Als je van spelen leren kan’ van Nele Flamang (boekrecensie)

Door de drukte van het leven zien we wat ons het meest dierbaar is over het hoofd: onze kinderen. In haar nieuwe boek Als...
Pieter Kesselaers
Pieter Kesselaers
Pieter richtte in 2016 Men's Room op, hetzelfde jaar waarin hij werk maakte van zijn zoontje Nibe. Houdt zich verder bezig met gamen, lezen en als er nog tijd overschiet: een loopje in het park.

Leave a Reply