Men’s Room tipt: tien games voor de herfst en winter

Het lijkt erop dat onze korte broeken voor komend half jaar de kast in kunnen. Komend weekend daalt het kwik onder de 10 graden. Een goede reden om ’s avonds lekker binnen te blijven. Wij hebben een aantal leuke games op een rijtje gezet om je tijdens die avonden te vermaken.

Super Mario Party (Nintendo Switch)

Vrienden over de vloer, of gewoon lekker gamen met je gezin? Dan is Super Mario Party dé game die je moet spelen. Dobbelstenen gooien om op het bord vooruit te gaan, zoveel mogelijk sterren verzamelen, minigames spelen en tussendoor je tegenspelers zo veel mogelijk irriteren: Heerlijk! Gegarandeerde fun, vooral omdat de knotsgekke minigames met zowel de knoppen als de bewegingsgevoelige besturing van de Switch gespeeld worden.

Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4, Xbox One)

Dit is misschien wel de meest populaire game van dit najaar. De game van Rockstar (de ontwikkelaar van Grand Theft Auto) neemt je mee naar het Wilde Westen en laat je spelen met één van de bendeleden van de ‘Van der Linde-bende’. Verwacht een gigantisch lang avontuur met uiteenlopende missies in een zeer realistische en prachtige setting.

Celeste (Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One)

Celeste is een game voor de echte die hards. Het spel ziet eruit alsof het 25 jaar geleden uit is gekomen, maar de gameplay is waanzinnig. Als speler moet je de berg Celeste zien te beklimmen en scherm voor scherm kom je steeds een stukje verder. Het spel oogt simpel, maar vergt behendige vingers en een snelle reactietijd. Niet gemakkelijk dus, maar wel ontzettend tof om te spelen.

Call of Duty: Black Ops IV (PC, Playstation 4, Xbox One)

Call of Duty: Black Ops IV doet ook een gooi naar meest populaire game van het najaar. Het spel biedt met haar multiplayermodus en de Zombiemodus een zeer uitgebreide ervaring, zoals we die gewend zijn van Call of Duty. De singleplayer is dit keer achterwege gelaten, maar in plaats daarvan is er een heuse Battle Royal Mode.

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)

Voor deze game moeten we nog even geduld hebben, want het komt pas op 12 december uit. Super Smash Bros. Ultimate laat je vechten met en tegen allerlei personages uit het Nintendo-universum en nog enkele gastpersonages. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gevecht tussen Luigi, Link, Mega Man en Solid Snake? De eerdere games uit de serie waren al uitermate populair. Dit nieuwste, ultieme deel bevat meer content dan ooit en belooft uren aan verslavende en hilarische gameplay.

FIFA 19 (Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One)

FIFA 19 is overduidelijk een game waar iedere voetballiefhebbende gamer zich uren mee kan vermaken. Het spel is al even uit en biedt je de mogelijkheid om de complete Champions League te spelen. Daarnaast zijn er het FIFA Ultimate Team en The Journey. Natuurlijk is het ook mogelijk lokaal of online tegen andere personen te spelen. Je kan dit jaar zelfs eigen spelregels maken.

Overcooked 2 (Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One)

Overcooked 2 is een spel dat het leukst is met enkele vrienden op de bank. Het is de bedoeling dat je samen een keuken runt, maar er kan van alles misgaan. De keukens in het spel zijn dynamisch, wat betekent dat er super veel gebeurt. Resultaat: een grote chaos!

Fallout 76 (PC, PlayStation 4, Xbox One)

Fallout 76 is een multiplayergame die zich afspeelt voor de voorgaande Fallout-games (dat zijn er overigens geen 75). Het speelt zich af in het Amerika van 2102 waar je de nucleaire vernietiging moet zien te overleven. Bijzonder in dit spel is, dat iedereen die je tegenkomt een andere speler is. Je kunt er dus voor kiezen om samen of in je eentje diverse missies uit te spelen en het landschap te ontdekken. Het spel verschijnt op 14 november.

Spider-man (PlayStation 4)

Spider-man is hot. De game is al een tijdje uit, maar de cijfers die het spel kreeg liegen er niet om. Als je het spel nog niet hebt, dan is het absoluut een aanrader als je van openwereldgames houdt. In Spider Man heb je veel vrijheid en kan je tussen de gebouwen slingeren in het prachtige New York om allerlei missies uit te voeren. Je waant je een ware superheld in deze game.

Fortnite (Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One)

Als laatste noem ik maar even Fortnite, omdat je er bijna niet om heen kan. Deze gigantisch populaire Battle Royale game wordt door bijna iedereen en zijn grootmoeder gespeeld en het leuke is dat het spel in beginsel gratis is. Het proberen waard!

Recent articles

Call of Duty: Cold War review – Geen COD in een zak

Telkens er een nieuwe Call of Duty verschijnt, is het feest. Spelers vanuit alle uithoeken van de wereld verzamelen zich massaal op de servers...

foesballen

Ik kijk zoals iedereen wel eens naar een voetbalwedstrijd. Iedere keer valt het op dat er nauwelijks sprake is van liefdevolle taferelen Er wordt...

Een winter vol verhalen (boekreview) – Hartverwarmend

Om de eenzame wintermaanden te overbruggen, komt uitgeverij Balans met Een winter vol verhalen. Korte verhalen, gedichten, brieven en opstellen met een...

Club Flo: zelfgemaakte dildo’s en VR-porno

In haar eerste eigen programma Club Flo praat Flo Windey vanaf donderdag 19 november om 21.45 over datgene waar doorgaans moeilijk over gepraat wordt....

Baden in (wijn)bubbels

Waarom baden met een glas rosé als je kan baden ín een glas rosé. De droom van iedere wijnliefhebber komt uit met deze schuimzeepjes....

Videogame rond internationale influencers gelanceerd

Twintig internationale influencers krijgen de hoofdrol in de nieuwe videogame Slide Stars voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Twee Nederlands pronken op...
Dennis Van der beek
Dennis Van der beekhttp://Mensroom.be
Elk topteam heeft minstens één Hollander. Dus ook Men's Room kon niet achterwege blijven. Dennis is door zijn brede interesses een onmisbare schakel in het clubje van behaarde Belgen en welruikende dames.

Leave a Reply