TECHBLOG. iPhone case van inox en zweetvlekken vrij? Moshi kan het!

Het voorwerp dat 80% van de tijd aan mijn hand vastgeplakt zit, zonder welk ik nooit een ruimte verlaat… het is mijn iPhone. Ik kan niet zonder het ding. Hallo, mijn naam is Andy en ik ben een iPhone-addict.

Ik heb zelf een iPhone 7 Plus. Nee, nog geen 8 of X, maar wél een Plus omdat ik veel Youtube en Netflix kijk op mijn iPhone. Maar ik heb wel een nogal,persoonlijk, fysiek probleem. Hallo, mijn naam is Andy en ik ben waarschijnlijk de onhandigste mens ter wereld.

Bijna dagelijks overwint de aantrekkingskracht van de aarde op mijn telefoon het wel van mijn hand. Ik slaag er niet in het ding vast te houden als ik ermee bezig ben. Niet dat ik kleine vrouwelijke handjes heb, maar hoeveel schermbeschermers ik al versleten heb? Ik ben de tel al láng kwijtgeraakt.

De week mocht ik van Moshi zo’n setje testen. Een Armor Cover Case en een IonGlass Screenprotector. Enthousiasme alom natuurlijk, want mijn covers zijn altijd bekrast of geblutst en mijn scherm heeft altijd wel érgens een barst. Ter info: mijn GSM is wél in nieuwstaat, met dank aan het materiaal dat er om zit.

Tip voor iedereen, reinig grondig je toestel (hij is tegenwoordig ‘spatvrij’, dus een beetje water of alcohol (geen bier) kan zeker geen kwaad) vooraleer je een screenprotector aanbrengt. Het geleverde IonGlass kwam met een witte cover (zie foto), ikzelf heb een zwarte iPhone die dus plots omgetoverd werd tot een witte. Zolang het scherm maar blijft leven! Het aanbrengen verliep zeer vlot en was ook makkelijk. I’ve had worse!

Als Case kreeg ik een soort Inox Armor, dat makkelijk rond mijn GSM paste, met beschermende knopjes die niet plastic aanvoelen. Kortom, bouwkwaliteit top! Ik was wel zo blij met mijn ‘nieuwe’ GSM ! Want zo voelt het toch. Ik had een zwarte iPhone met een doorschijnend, plastic hoesje en nu ineens een inoxen iPhone met wit scherm.

Zo komen we plots bij de minpunten terecht. De cover is van inox Inox is glad en dus was het slechts een kwestie van uren eer de zwaartekracht zijn werk deed en het ding van tussen mijn typiste-vingertjes gleed. Recht richting de aardkorst, geen tegenhouden aan. Het is altijd een momentje van angst als je dan je mobieltje moet oprapen, dat face-down op de grond licht.

Pijnlijk moment

En tot mijn verbazing was er reeds een zeer grote barst in het IonGlass gesprongen. Een pijnlijk moment! De tranen in de ogen, want… het was echt onverwacht! Het zag er super stevig uit en beter dan de goedkopere versies die ik normaal gebruik. Maar helaas pindakaas… (extra bericht: Ik heb de glaasje er nog een extra dag opgelaten met barst maar tegen de ochtend was het volledig ‘shattered’ en onbruikbaar) gelukkig heb ik altijd een reserve screenprotector liggen.

Over de case kan ik écht niets slechts zeggen. Hij is mooi, strak (wél glad), goed afgewerkt en zweetvlekkenvrij. Ik ben alvast fan!

Met dank aan Andy, die op zijn blog Daddy4Dummies.be schrijft en vlogt over alles wat te maken heeft met tech, films, televisie en games.

 

Recent articles

NieR Replicant review – op zijn eigen manieR

De originele NieR scheerde geen hoge toppen, maar na een succesvolle opvolger (NieR Automata) waren we best benieuwd om de vernieuwde versie van het...

Outriders review – shooter uit Hollywood

De aarde is naar de bom, de mensheid heeft de planeet helemaal uitgeput en gaat elders op zoek naar grondstoffen. Twee schepen worden de...

It Takes Two – Ongeziene multiplayerervaring

Games die je samen op de bank speelt, met een bak bier tussen de benen en grote bak popcorn op de salontafel genieten onze...

Trolls: Wereldtour review – Van geen kleintje vervaard + wedstrijd

De originele Trolls, de kleurrijke popjes met hoge kuiven, dateert uit 2016 en werd verrassend genoeg een muzikaal hoogstaande film. Het vervolg is nu...

Hoogdagen

In het nieuwe jaar moet ik misschien eerst starten met een update. Ik ben ondertussen een jaartje ouder geworden. Vanaf nu is het: "Aangenaam,...

‘Als je van spelen leren kan’ van Nele Flamang (boekrecensie)

Door de drukte van het leven zien we wat ons het meest dierbaar is over het hoofd: onze kinderen. In haar nieuwe boek Als...
Andy Aerts
Andy Aertshttp://www.daddy4dummies.be
Tussen de pampers door, schrijf ik al eens een artikel. Vader, Geek, Aandachtshoer. #teamdad

Leave a Reply